Župne obavijesti: 30. nedjelja kroz godinu

Slavimo tridesetu nedjelju kroz godinu.

Sutra, u utorak i u četvrtak neće biti župnih kateheza.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U Bogoslovnom sjemeništu u Đakovu bit će Susret o razlučivanju zvanja od 3. do 5. studenoga ove godine. Susret je namijenjen studentima i mladićima koji su završili srednju školu, a gornja dobna granica je 35 godina. Zainteresirani neka se jave u župni ured do 1. studenoga.

U srijedu slavimo Svi svete, zapovijedanu svetkovinu. Svete mise su u 7:00, 9:00, 11:00 i 18:30 sati.

U četvrtak slavimo Spomen svih vjernih mrtvih. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Neće biti klanjanja pred Presvetim.

U subotu ćemo pod večernjom svetom misom moliti za duhovna zvanja budući da je prva subota u mjesecu.

Sljedeće nedjelje slavimo trideset i prvu nedjelju kroz godinu. Ujedno je prva nedjelja u mjesecu kada svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo naša sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molit ćemo za dobročinitelje naše crkve i samostana.

Na trideset i drugu nedjelju kroz godinu, tj. 12. studenoga ove godine, u župama naše Đakovačko-osječke nadbiskupije obilježit će se Nedjelja bračnih jubileja. Svi koji slavite 20, 25, 30, 40, 50 godina braka ili više od toga, javite se tijekom tjedna u župni ured kako bi se zajednički pripremili za slavlje u našoj župi koje će biti pod svetom misom te nedjelje u 9:00 sati.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

U župnom uredu i u gornjoj sakristiji možete kupiti kalendare za sljedeću građansku godinu. Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.