Župne obavijesti: 15. nedjelja kroz godinu

Slavimo 15. nedjelju kroz godinu, a povodom spomendana sv. Franje Solanskoga, prezbitera prvoga franjevačkog reda i zaštitnika misija i misionara, kojega smo proslavili u petak, 14. srpnja, prikupljamo nakon svetih misa novčane priloge za potrebe misija i misionara.

Sljedeće nedjelje slavimo 16. nedjelju kroz godinu. Nacionalna uprava Papinskih misijskih djela u Republici Hrvatskoj organizira te nedjelje akciju – MIVA Hrvatska, koja je posvećena sv. Kristoforu, zaštitniku vozača. Nakon svetih misa molit ćemo za blagoslov vozila i pozvani smo da svojim novčanim prilozima pomognemo nabavci vozila za misije i
misionare. Bit će i mogućnost kupnje prigodnih naljepnica, privjesaka kao i mirisa za automobile čijom kupnjom također pomažemo radu naših misionara.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.