Župne obavijesti: 3. vazmena nedjelja

Slavimo treću vazmenu nedjelju.

Protekli je tjedan u Samoboru, u Kući susreta Tabor, održan redoviti Kapitul naše Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda. Među ostalim izabrani su i novi definitori koji uz provincijala i vikara upravljaju našom Provincijom: fra Zdravko Lazić, fra Ivan Matić, fra Krunoslav Kocijan, fra Goran Malenica, fra Marko Pustišek i fra Franjo Vuk.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U utorak je pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati.

U srijedu je u Vikarijatu s početkom u 19:30 sati molitveno – glazbena večer „S Kristom u molitvi i pjesmi“. Više o tome imate na oglasnoj ploči. U 20:00 sati mons. Ivan Ćurić, pomoćni biskup u našoj nadbiskupiji, imat će susret s ovogodišnjim kandidatima za svetu Potvrdu u našoj župi.

U četvrtak će biti klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise kao priprava za slavlje svete Potvrde u našoj Župi i slavlje Nedjelje Dobroga Pastira.

U petak je ispovijed ovogodišnjih kandidata za svetu Potvrdu u 9:00 i u 15:00 sati.

U subotu je sveta misa u 16:00 sati pod kojom će mons. Ivan Ćurić, pomoćni biskup u našoj nadbiskupiji, podijeliti sakrament svete Potvrde. Neće biti svete mise u 18:30 sati.

Sljedeće nedjelje slavimo četvrtu vazmenu nedjelju koja je ujedno i Nedjelja Dobrog Pastira. Nakana jutarnje svete mise bit će za svećenička i redovnička zvanja, a nakon svetih misa prikupljat ćemo novčane priloge za naše odgojne ustanove – sjemeništa.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.