Župne obavijesti: 3. nedjelja došašća

Zahvaljujemo svima koji ste kroz protekle tjedne došašća dali novčani prilog za potrebe misija u Arushi.

Slavimo treću nedjelju došašća koja je i ujedno i Nedjelja Caritasa kada svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo njegovo djelovanje. Svoj novčani prilog za Caritas možete dati na izlazu iz crkve, a caritasove kutijice koje ste uzeli na početku došašća i u njih stavljali svoje novčane priloge možete ostavit u košari ispred oltara. Na izlazu iz crkve volonteri našega župnog Caritasa ponudit će vam prazne plastične kutijice za kolače. Želja nam je da i ovoga Božića darujemo kolačima korisnike Pučke kuhinje u Osijeku. Kolače ćete donijeti sljedeće nedjelje.

Vrijeme došašća je i vrijeme kada kao vjernici pomažemo braći i sestrama u potrebi. Prikupljanje prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština za potrebite naše Župe bit će još ovaj tjedan. Caritas naše Nadbiskupije nastavlja s projektom „Dječja košarica“ kao i projektom „Blaženije je davati nego primati“ čime svojim novčanim prilozima te hranom, higijenskim i dječjim potrepštinama pomažemo Caritasov Centar za majku i dijete, Pučku kuhinju i Centar za beskućnike u Osijeku. Svoje darove možete donijeti u župni ured do subote.

Mise zornice su svakoga radnog dana u 6 sati.

Ispovijed školske djece bit će u srijedu, 14. prosinca i u četvrtak, 15. prosinca, u 9:00 i u 15:00 sati, a starih i bolesnih koji ne mogu doći u crkvu bit će u ponedjeljak, 19. prosinca od 8:30 sati. Starije i bolesne potrebno je prijaviti u župnom uredu.

Sljedeće nedjelje slavimo četvrtu nedjelju došašća.

Podsjećamo one koji su kumovi djeci u Beninu da uplate svoj dar.

Akciju „Djelo sv. Petra“, čime pomažemo misionarima uplatom misnih intencija, imat ćemo do Božića.

Na oglasnoj ploči imate plan rasporeda blagoslova obitelji u našoj župi. Ako niste u to vrijeme doma, molimo vas da se javite u župni ured. Isto tako, ako do sada niste primali blagoslov, a želite ga primiti, molimo vas da se javite u župni ured.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. U župnom uredu i gornjoj sakristiji možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.