Župne obavijesti: 33. nedjelja kroz godinu

Slavimo trideset i treću nedjelju kroz godinu. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a je danas u 16:30 sati.

U četvrtak, 10. studenoga ove godine, u Đakovu je u Svećeničkom domu umro mons. Marko Čolić, svećenik Beogradske nadbiskupije. Sprovod preč. Marka bit će sutra u njegovoj rodnoj župi u Pećniku, Bosna i Hercegovina, u 13 sati.

U srijedu je redoviti sastanak naših župnih vijeća u 19:30 sati.

U četvrtak slavimo sv. Elizabetu Ugarsku, zaštitnicu Franjevačkoga svjetovnog reda. Klanjanje pred Presvetim je nakon večernje svete mise.

U petak, 18. studenoga, nadbiskupijsko je hodočašće u Vukovar. Neće biti jutarnje svete mise, a pod večernjom svetom misom molit ćemo za poginule i nestale u obrani Vukovara.

Sljedeće nedjelje slavimo Nedjelju Krista Kralja svega stvorenja ili trideset i četvrtu nedjelju kroz godinu. Pod večernjom svetom misom molit ćemo za poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje iz naše župe.

Pozvani smo uključiti se u akciju „Djelo sv. Petra“ čime pomažemo misionarima uplatom misnih intencija. Tko želi na taj način pomoći, može u župnom uredu uplatiti misnu nakanu koja će biti proslijeđena misionarima.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. U župnom uredu i gornjoj sakristiji možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.