Župne obavijesti: 32. nedjelja kroz godinu

Slavimo trideset i drugu nedjelju kroz godinu. Prva je nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših sjemeništa te molimo za duhovna zvanja.

U utorak je nakon večernje svete mise susret članova udruge Vojske Bezgrešne.

U srijedu je susret naše župne molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

U subotu je, s početkom u 9:00 sati, na KBF-u u Đakovu Seminar za čitače, voditelje i članove biblijskih skupina te sve zainteresirane za otkrivanje tajni Biblije. Voditelj Seminara je vlč. dr. sc. Ivan Benaković, nadbiskupijski povjerenik za biblijski pastoral. Zainteresirani neka se jave u župni ured do srijede.

Sljedeće nedjelje slavimo trideset i treću nedjelju kroz godinu. U župama naše Đakovačko-osječke nadbiskupije obilježit će se Nedjelja bračnih jubileja. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a je u 16:30 sati.

Pozvani smo uključiti se u akciju „Djelo sv. Petra“ čime pomažemo misionarima uplatom misnih intencija. Tko želi na taj način pomoći, može u župnom uredu uplatiti misnu nakanu koja će biti proslijeđena misionarima.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. U župnom uredu i gornjoj sakristiji možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.