Župne obavijesti: 31. nedjelja kroz godinu

Slavimo trideset i prvu nedjelju kroz godinu.

Ovaj tjedan neće biti župnih kateheza.

Sutra završavaju listopadske pobožnosti, a biblijski sat je nakon večernje svete mise.

U utorak slavimo zapovijedanu svetkovinu – Svi sveti. Mise su prema nedjeljnom rasporedu: 7:00, 9:00, 11:00 i 18:30 sati.

U srijedu slavimo spomen svih vjernih mrtvih – Dušni dan. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Susret naše župne molitvene zajednice je nakon večernje svete mise.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

U subotu pod večernjom svetom misom molimo za duhovna zvanja budući da je prva subota u mjesecu.

Sljedeće nedjelje slavimo trideset i drugu nedjelju kroz godinu, a ujedno je prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molit ćemo za dobročinitelje naše crkve i samostana.

Na 33. nedjelju kroz godinu, tj. 13. studenoga ove godine, u župama naše Đakovačko-osječke nadbiskupije obilježit će se Nedjelja bračnih jubileja. Svi koji slavite 20, 25, 30, 40, 50 godina braka ili više od toga, javite se tijekom tjedna u župni ured kako bi se zajednički pripremili za slavlje u našoj župi koje će biti pod svetom misom te nedjelje u 9:00 sati.

Pozvani smo uključiti se u akciju „Djelo sv. Petra“ čime pomažemo misionarima uplatom misnih intencija. Tko želi na taj način pomoći, može u župnom uredu uplatiti misnu nakanu koja će biti proslijeđena misionarima.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured. Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. U župnom uredu i gornjoj sakristiji možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.