Župne obavijesti: 30. nedjelja kroz godinu

Slavimo tridesetu nedjelju kroz godinu. Danas je misijska nedjelja kada svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo rad misionara u misijama diljem svijeta. Svoj novčani prilog možete dati na izlazu iz crkve.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U srijedu je nakon večernje svete mise susret naše župne molitvene skupine.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

Sljedeće nedjelje slavimo trideset i prvu nedjelju kroz godinu.

Na oglasnoj ploči možete vidjeti raspored župnih kateheza za prve, druge, treće i osme razrede osnovnih škola kao i za prve i druge razrede srednjih škola. Ostala se djeca mogu javiti za pjevanje u dječjem zboru kao i za ministriranje.

Pozvani smo uključiti se u akciju „Djelo sv. Petra“ čime pomažemo misionarima uplatom misnih intencija. Tko želi na taj način pomoći, može u župnom uredu uplatiti misnu nakanu koja će biti proslijeđena misionarima.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Edukacija za voditelje Teen STAR-a, programa cjelovitog spolnog odgoja, u našoj će Nadbiskupiji biti u Đakovu, krajem veljače i tijekom ožujka 2023. godine. Zainteresirani neka se jave u župni ured radi detaljnijih informacija.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. U župnom uredu i gornjoj sakristiji možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.