Župne obavijesti: 19. nedjelja kroz godinu

Slavimo devetnaestu nedjelju kroz godinu. Prva je nedjelja u mjesecu kada svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo našim sjemeništima te molimo za duhovna zvanja. Svoj novčani dar za sjemeništa možete dati na izlazu iz crkve.

Sutra slavimo sv. Dominika, osnivača dominikanskoga reda.

U utorak slavimo sv. Tereziju Benediktu od Križa (Edit Stein), djevicu i mučenicu, suzaštitnicu Europe, a u 18:15 je pobožnost na čast bl. Mariji od Propetoga Isusa Petković.

U srijedu slavimo sv. Lovru, đakona i mučenika.

U četvrtak slavimo sv. Klaru Asišku, djevicu. Ona je zajedno sa sv. Franjom osnivateljica sestara Klarisa, drugoga Franjevačkog reda. Nakon večernje svete mise klanjanje je pred Presvetim.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadesetu nedjelju kroz godinu.

Na svetkovinu Velike Gospe, 15. kolovoza, svete mise u našoj župnoj crkvi bit će u 7:00, 9:00, 11:00 i 18:30 sati. Na oglasnoj ploči na plakatima imate rasporede slavlja Velike Gospe u našim nadbiskupijskim svetištima.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.