Župne obavijesti: Presveto Trojstvo

Slavimo Presveto Trojstvo. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a je u 16:30 sati.

Sutra slavimo sv. Antuna Padovanskog u našoj franjevačkoj crkvi u Tvrđi. Na oglasnoj ploči imate plakat za proslavu. U našoj župnoj crkvi sutra neće biti svetih misa i nema biblijskog sata.

U četvrtak slavimo zapovijedanu svetkovinu Presvetoga Tijela i Krvi Kristove – Tijelovo. Svete mise su prema nedjeljnom rasporedu: 7:00, 9:00, 11:00 i 18:30 sati. Nakon večernje svete mise bit će tijelovska procesija oko naše crkve.

Sljedeće nedjelje slavimo dvanaestu nedjelju kroz godinu. Gosti naše župe bit će članovi HPD-a Graničar iz Nove Gradiške koji će pjevati pod svetom misom u 11:00 sati.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

U srpnju i kolovozu nedjeljne svete mise su u 7, 10 i 18:30 sati, a neće biti svetih misa u 9 i u 11 sati.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.