Župne obavijesti: 4. korizmena nedjelja

Slavimo četvrtu korizmenu nedjelju.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

Utorkom je pobožnost trinaest utoraka na čast sv. Antunu Padovanskom u 18:15 sati.

U srijedu i petak pobožnost je križnoga puta u 18:00 sati, a srijedom je nakon večernje svete mise susret molitvene zajednice.

Sljedeće nedjelje slavimo petu korizmenu nedjelju. Ujedno je prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa te molimo za nova duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molit ćemo za dobročinitelje ove naše crkve i samostana.

Ispovijed starijih i bolesnih osoba po kućama koji ne mogu doći u crkvu bit će u ponedjeljak, 4. travnja, od 8:30 sati. Potrebno je prijaviti ih u župni ured u uredovno vrijeme. Ispovijed za ostale je redovita prije svetih misa u župnom uredu.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Caritas naše Nadbiskupije nastavlja s projektom „Blaženije je davati nego primati“ čime svojim novčanim prilozima i živežnim namirnicama, pomažemo Caritasovu Pučku kuhinju u Osijeku i Caritasov Centar za prihvat beskućnika – Osijek. Svoje darove možete donijeti u župni ured. Za potrebite u našoj župi prikupljamo od ove nedjelje pa do Cvjetnice.

Zahvaljujemo svima koji ste sudjelovali u akciji za pomoć Ukrajini.

U našoj župnoj crkvi obveza je dezinfekcija ruku na ulazu i nošenje maski. Redari nam pomažu u poštivanju tih mjera.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.     

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.