Župne obavijesti: 7. nedjelja kroz godinu

Slavimo sedmu nedjelju kroz godinu.

Od sutra, ponedjeljkom će biti u našoj župnoj crkvi molitva krunice Božjega Milosrđa u 18:15 sati. Biblijski sat je ponedjeljkom nakon večernje svete mise.

U srijedu je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

U četvrtak je nakon večernje svete mise klanjanje pred Presvetim.

Sljedeće nedjelje slavimo osmu nedjelju kroz godinu.  

Odlukom našega nadbiskupa, mons. Đure Hranića, u čitavoj našoj nadbiskupiji bit će izbori novih članova župnih pastoralnih i ekonomskih vijeća u nedjelju, 13. ožujka ove godine. Pozvani smo da se kao vjernici i župljani duhovno i molitveno pripremimo za izbore pa ćemo ovoga četvrtka pod klanjanjem pred Presvetim imati tu nakanu.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

U našoj župnoj crkvi obveza je dezinfekcija ruku na ulazu, nošenje maski i potrebna udaljenost. Redari nam pomažu u poštivanju tih mjera.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.