Župne obavijesti: 29. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i devetu nedjelju kroz godinu.

Na izlazu iz crkve možete svojom kupnjom ponuđenih stvari pomoći potrebe misionara i misija. Kroz ovaj ćemo tjedan uz večernje svete mise moliti i razmišljati o potrebama misija i misionara budući da sljedeće nedjelje slavimo Misijsku nedjelju. Pozvani smo na sudjelovanje u našoj crkvi te da svojim molitvama i novčanim prilozima pomognemo rad misionara diljem svijeta.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U srijedu je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

U četvrtak je klanjanje pred Presvetim nakon večernje svete mise.

Petkom su probe pjevanja mješovitog župnog zbora nakon večernje svete mise.

Sljedeće nedjelje slavimo tridesetu nedjelju kroz godinu. Ujedno je Misijska nedjelja kada svojim molitvama i novčanim prilozima želimo pomoći rad misionara u misijama diljem svijeta. Nakon svete mise u 11:00 sati djeca će imati prigodnu misijsku predstavu, a večernju svetu misu predslavit će vlč. Vedran Bilić, župnik u Ilači, koji je bio nekoliko godina misonar u Peruu.

Zahvalni za vašu dosadašnju pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u prošlogodišnjim potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

U našoj župnoj crkvi obveza je dezinfekcija ruku na ulazu, nošenje maski i potrebna udaljenost. Redari nam pomažu u poštivanju tih mjera.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. U župnom uredu i sakristiji možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.