Župne obavijesti: 23. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvadeset i treću nedjelju kroz godinu. Ujedno je prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Svoj novčani prilog za sjemeništa možete dati na izlazu iz crkve. Od danas je nedjeljni raspored svetih misa u 7:00, 9:00, 11:00 i 18:30 sati.

Primanje misnih nakana za sljedeću godinu je u župnom uredu u uredovno vrijeme.

U srijedu je Mala Gospa – Rođenje Blažene Djevice Marije. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati.

U četvrtak je pobožnost na čast bl. Mariji Petković u 18:15, a klanjanje pred Presvetim je nakon večernje svete mise.

U petak je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

Sljedeće nedjelje slavimo dvadeset i četvrtu nedjelju kroz godinu. Redoviti susret Mjesnoga bratstva OFS-a bit će u 16:30 sati.

Zahvalni za vašu dosadašnju pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u prošlogodišnjim potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Još je uvijek u našoj župnoj crkvi obveza dezinfekcija ruku, nošenje maski i potrebna tjelesna udaljenost. Redari nam pomažu u poštivanju tih mjera.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.