Župne obavijesti: 12. nedjelja kroz godinu

Slavimo dvanaestu nedjelju kroz godinu. Još su uvijek na snazi mjere za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom. Obvezna je dezinfekcija ruku, nošenje maski za lice i fizička distanca. Naši nam redari pomažu da se pridržavamo ovih mjera.

Biblijskog sata neće biti do jeseni.

U srijedu je nakon večernje svete mise susret članova udruge Vojske Bezgrešne.

U četvrtak slavimo Rođenje Ivana Krstitelja. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati, a nakon večernje svete mise klanjanje je pred Presvetim.

U petak je nakon večernje svete mise molitva i susret naše župne molitvene zajednice.

Sljedeće nedjelje slavimo trinaestu nedjelju kroz godinu.

U srpnju i kolovozu nedjeljne svete mise su u 7, 10 i 18:30 sati, a neće biti svetih misa u 9 i u 11 sati.

Prošlogodišnjim potresima teško su oštećeni naše crkve i samostani na Kaptolu u Zagrebu, Samoboru, Čuntiću, Karlovcu, Jastrebarskom, Klanjcu, Hrastovici i Petrinji. Zahvalni za dosadašnju pomoć preporučamo se i nadalje vašoj dobroti i suosjećajnosti te vas pozivamo da svojim molitvama i novčanim prilozima pomognete obnovu crkvi i samostana u kojima mi franjevci djelujemo. Svoje novčane priloge možete dati u označenu škrabicu pri izlazu iz crkve, donijeti u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.