Župne obavijesti: 5. vazmena nedjelja

  • Slavimo petu vazmenu nedjelju, a ujedno je i prva nedjelja u mjesecu kada svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo rad naših sjemeništa. Nakon svetih misa prikupljamo novčane priloge za naša sjemeništa.
  • Utorkom je pobožnost na čast sv. Antunu s početkom u 18:30 sati.
  • U petak je nakon večernje svete mise susret naše župne molitvene zajednice.
  • Sljedeće nedjelje slavimo šestu vazmenu nedjelju i Majčin dan. U našoj je župi godišnje klanjanje pred Presvetim. Zajednički ćemo imati klanjanje u 15:00 sati, a nakana klanjanja je za obraćenje naših župljana koji su se udaljili od Crkve i naše župne zajednice. Redoviti susret Mjesnoga bratstva OFS-a bit će u 16:30 sati.
  • Caritas naše Nadbiskupije poziva nas da sudjelujemo u akciji „Jedan novčić-zalog za našu budućnost“ čime pomažemo radu Nadbiskupijske zaklade „Dr. Nikola Dogan“ koja pomaže učenicima i studentima. Pozvani smo pomoći Zakladi svojim novčanim sredstvima tijekom uskrsnog vremena donacijom od 20 kuna, a može biti i više. Svoj dar možete donijeti u župni ured u uredovno vrijeme ili direktno uplatiti kako je naznačeno na plakatu na oglasnoj ploči.
  • Prošlogodišnjim potresima teško su oštećeni naši samostani i crkve na Kaptolu u Zagrebu, Samoboru, Čuntiću, Karlovcu, Jastrebarskom, Klanjcu, Hrastovici i Petrinji. Zahvalni za vašu dosadašnju pomoć preporučamo se i nadalje vašoj dobroti i suosjećajnosti te vas pozivamo da svojim molitvama i novčanim prilozima pomognete obnovu crkvi i samostana u kojima mi franjevci djelujemo, a na teritoriju su naše Hrvatske franjevačke provincije sv. Ćirila i Metoda. Svoje novčane priloge možete dati u označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili donijeti u župni ured, a možete uzeti i prigodni letak koji se nalazi na stoliću za tisak.
  • Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.