Župne obavijesti: Rođenje Gospodinovo – Božić

  • Slavimo rođenje našega Spasitelja, Isusa Krista. Najiskrenije vam čestitamo sretan i blagoslovljen Božić.
  • Sutra slavimo sv. Stjepana Prvomučenika. Svete mise su u 7:00, 9:00, 11:00 i 18:30, a u 14:00 sati započinjemo s blagoslovom obitelji. Na oglasnoj ploči imate raspored blagoslova obitelji. U vrijeme blagoslova župni ured je otvoren od 16:00 do 18:00 sati.
  • U nedjelju slavimo Svetu Obitelj. Crkveni je god u našoj Župi. Svetu misu u 11 sati predvodit će naš gvardijan, fra Ante Perković. Pod tom misom bit će blagoslovljene naša nove župne zastave.
  • 6. siječnja slavimo Bogojavljenje. Svetkovina Bogojavljenja posvećena je Papinskom misijskom Djelu svetog Djetinjstva kojeg slavi cijela Crkva. To Djelo pomaže oko izgradnje škola, sirotišta i bolnica diljem svijeta, sudjeluje u različitim dječjim duhovnim projektima po župama i pomaže dječje pokrete i udruge u misijskim krajevima. Svoj dar možete dati u škrabicu na izlazu iz crkve gdje piše za djecu u misijama, a i na Bogojavljenje ćemo prikupljati novčane priloge na tu nakanu.
  • Molimo sve vas koji ste doselili u našu župu, koji ste promijenili adresu stanovanja, kao i sve vas koji do sada niste primali blagoslov obitelji, a želite ga primiti, da se javite u župni ured. Također molimo i sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.
  • U sakristiji i župnom uredu možete kupiti kalendare za sljedeću građansku godinu. Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. Osobito preporučujemo novo OKNO.