Župne obavijesti: 15. nedjelja kroz godinu

  • Danas slavimo petnaestu nedjelju kroz godinu. Spominjemo se sv. Franje Solanskoga, zaštitnika misija i misionara pa nakon svetih misa prikupljamo novčane priloge za potrebe misija.
  • Sljedeće nedjelje slavimo šesnaestu nedjelju kroz godinu. Ujedno je Nedjelja sv. Kristofora i Akcija MIVA misijska vozila, čime novčanim prilozima pomažemo našim misionarima u kupnji prijeko potrebnih vozila kako bi mogli spasiti živote i zdravlje bolesnima, siromašnima omogućiti pristup školi, doći do vjernika koji ih željno čekaju, dovesti potrebni materijal za gradnju crkava, škola i bolnica. Sveti Kristofor zaštitnik je putnika, vozača i pomoraca te ove akcije. Prikupljanje novčanih sredstava i blagoslov vozila bit će nakon svetih misa.
  • Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.
  • Uredništvo Glasa Koncila ovaj mjesec šalje veći broj primjeraka  novina koje možete uzeti na izlazu iz crkve. Želja je da što više upoznamo ove katoličke novine koje nam donose vijesti što se događa u Crkvi i kako bi na ispravan način promišljali o njoj. Kupujte i čitajte katolički tisak.