Župne obavijesti: Božić

ROĐENJE GOSPODINOVO – B O Ž I Ć

25. prosinca 2018.

1. Slavimo rođenje našega Spasitelja, Isusa Krista. Najiskrenije vam čestitamo sretan i blagoslovljen Božić.

2. Sutra slavimo sv. Stjepana Prvomučenika. Svete mise su u 7:00, 9:00, 11:00 i 18:30, a u 14:00 sati započinjemo s blagoslovom obitelji. Na oglasnoj ploči imate raspored blagoslova obitelji. U vrijeme blagoslova od četvrtka do subote župni ured je otvoren od 16:00 do 18:00 sati.

3. U nedjelju slavimo Svetu Obitelj. Crkveni je god u našoj Župi. Svetu misu u 11 sati predvodit će fra Dragan Grizelj, župni vikar iz Iloka. U župnoj crkvi sv. Euzebija i Poliona, mučenika, u Vinkovcima, bit će u 19:00 sati Božićni koncert Nadbiskupijskog zbora mladih.

4. 6. siječnja slavimo Bogojavljenje. Svetkovina Bogojavljenja posvećena je Papinskom misijskom Djelu svetog Djetinjstva kojeg slavi cijela Crkva. To Djelo pomaže oko izgradnje škola, sirotišta i bolnica diljem svijeta, sudjeluje u različitim dječjim duhovnim projektima po župama i pomaže dječje pokrete i udruge u misijskim krajevima. Na Bogojavljenje ćemo prikupljati novčane priloge na tu nakanu.

5. Molimo sve vas koji ste doselili u našu župu, koji ste promijenili adresu stanovanja, kao i sve vas koji do sada niste primali blagoslov obitelji, a želite ga primiti, da se javite u župni ured. Također molimo i sve vas koji još nemate župnu knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured.

6. U sakristiji i župnom uredu možete kupiti kalendare za sljedeću godinu. Kupujte i čitajte vjerski tisak.

7. Podsjećamo one koji su kumovi djece u Beninu da uplate svoj dar.