Župne obavijesti: 30. nedjelja kroz godinu

30. NEDJELJA KROZ GODINU

28. listopada 2018.

1. Danas slavimo tridesetu nedjelju kroz godinu. Nakon svetih misa sakupljamo novčane priloge za obnovu Kuće susreta Tabor u Samoboru.

2. Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

3. U četvrtak slavimo zapovijedani blagdan Svih svetih. Svete mise su prema nedjeljnom rasporedu: u 7:00, 9:00, 11:00 i 18:30 sati.

4. U petak slavimo spomen svih vjernih mrtvih, Dušni dan. Ujedno je i prvi petak u mjesecu. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati, a pobožnost na čast Srcu Isusovom je u 18:00 sati.

5. U subotu slavimo Spomen svih pokojnih članova franjevačkih redova. Ujedno je i prva subota u mjesecu kada molimo za duhovna zvanja. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati, a nakon večernje svete mise je klanjanje pred Presvetim. U Đakovu je u prostorima KBF-a, s početkom u 9:15 sati, Seminar za animatore i suradnike u radu s osobama s invaliditetom i članovima njihovih obitelji Đakovačko-osječke nadbiskupije.

6. Sljedeće nedjelje slavimo trideset i prvu nedjelju kroz godinu kada i završava molitvena akcija 40 dana za život. Prva je nedjelja u mjesecu kada svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo naša sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molimo za dobročinitelje ove naše crkve i samostana.

7. Kupujte i čitajte vjerski tisak.