Župne obavijesti: 4. korizmena nedjelja

Slavimo četvrtu korizmenu nedjelju. Od danas možete kupiti svijeće prigodom akcije „Jedna svijeća za svjetlo u Obitelji“, čijom kupnjom pomažemo Bračna i obiteljska savjetovališta u našoj Đakovačko – osječkoj
nadbiskupiji.

Sutra liturgijski slavimo blagdan sv. Josipa. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Biblijski sat je nakon večernje svete mise.

U utorak je u 18:15 sati pobožnost na čast sv. Antunu Padovanskom.

Pobožnost križnoga puta je srijedom i petkom u 18:00 sati.

U subotu slavimo Navještenje Gospodinovo ili Blagovijest. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati.

Sljedeće nedjelje slavimo petu korizmenu nedjelju.

Prošle nedjelje bili su izbori u našem Mjesnom bratstvu OFS-a. izabrani su: Krunoslav Janc, ministar; Jasna Hazenauer, doministra; Filipina Šargač, tajnica; Stipe Crnković, voditelj formacije; Mirjana Mijatović, blagajnica; Tatjana Šargač, delegat za područnu skupštinu; Mirjana Mijatović, zamjenik delegata za područnu skupštinu.

Ispovijed starih i bolesnih koji ne mogu doći u crkvu bit će na Veliki ponedjeljak, 3. travnja ove godine, od 8:30 sati. Potrebno ih je prijaviti u župni ured.

Korizma je vrijeme posta, molitve i dobrih djela. Caritas naše Nadbiskupije nastavlja s projektom „Blaženije je davati nego primati“ kao i „Dječja košarica“, čime svojim novčanim prilozima i živežnim namirnicama, pomažemo djelovanju Caritasa u našoj nadbiskupiji. Prikupljanje prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština za potrebite u našoj župi bit će do Cvjetnice. Svoje darove možete donijeti u župni ured.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Termini za svete mise popunjeni su do kraja godine.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.