Župne obavijesti: 5. nedjelja kroz godinu

Slavimo petu nedjelju kroz godinu. Ujedno je prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Svoj novčani prilog za sjemeništa možete dati na izlazu iz crkve.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U srijedu je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

U četvrtak slavimo bl. Alojzija Stepinca, kardinala i mučenika. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Nakon večernje svete mise bit će klanjanje pred Presvetim.

U petak slavimo Gospu Lurdsku. Svjetski je Dan bolesnika. Svete mise su u 7:30, 15:30 i 18:30 sati. Misa za bolesnike je u 15:30 sati, s time da će mogućnost za ispovijed biti od 15:00 sati, a nakon večernje svete mise imat ćemo procesiju do kipa Majke Božje ispred crkve. Svijeće za večernju procesiju moći ćete kupiti prije mise. Slavlje svetih misa prilagodit ćemo mjerama zaštite od širenje Covida 19 u čemu će nam i ovom prilikom pomoći naši redari.

Sljedeće nedjelje slavimo šestu nedjelju kroz godinu. Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a bit će u 16:30 sati.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

U našoj župnoj crkvi obveza je dezinfekcija ruku na ulazu, nošenje maski i potrebna udaljenost. Redari nam pomažu u poštivanju tih mjera.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.