Župne obavijesti: 4. nedjelja kroz godinu

Slavimo četvrtu nedjelju kroz godinu.

Sutra je biblijski sat nakon večernje svete mise.

U srijedu slavimo Prikazanje Gospodinovo – Svijećnicu. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Bit će blagoslov svijeća pod misom, a svijeće ćete moći kupiti prije misa. Susret molitvene zajednice je nakon večernje svete mise.

U četvrtak slavimo sv. Blaža, zaštitnika od bolesti grla. Svete mise su u 7:30 i 18:30 sati. Blagoslov grla bit će nakon svetih misa. Župna kateheza za krizmanike je prema redovitom rasporedu. Neće biti klanjanja pred Presvetim, a redoviti sastanak naših župnih vijeća bit će u 19:30 sati u vjeronaučnoj dvorani.

Ovaj tjedan je prvi petak u mjesecu, a pobožnost na čast Srcu Isusovom bit će u 18:00 sati.

Sljedeće nedjelje slavimo petu nedjelju kroz godinu. Ujedno je prva nedjelja u mjesecu kada se svojim molitvama i novčanim prilozima sjećamo naših odgojnih ustanova – sjemeništa te molimo za duhovna zvanja. Pod jutarnjom svetom misom molit ćemo za dobročinitelje ove naše crkve i samostana.

Župna kateheza za osme razrede OŠ „Tin Ujević“ bit će sljedeće nedjelje nakon večernje svete mise; za osme razrede OŠ „Grigor Vitez“ bit će 13. veljače nakon večernje svete mise, a za prve razrede srednjih škola bit će 20. veljače nakon večernje svete mise.

Zahvalni za vašu pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

U našoj župnoj crkvi obveza je dezinfekcija ruku na ulazu, nošenje maski i potrebna udaljenost. Redari nam pomažu u poštivanju tih mjera.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.

Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.