Župne obavijesti: 3. nedjelja došašća

Slavimo treću nedjelju došašća. Nedjelja je Caritasa kada svojim molitvama i novčanim prilozima pomažemo njegovo djelovanje. Caritasove kutijice koje ste uzeli na početku došašća i u njih stavljali svoje novčane priloge možete staviti u košaru ispred oltara.

Zahvaljujemo svima koji ste u proteklo vrijeme darivali za potrebite u našoj Župi. Na izlazu iz crkve volonteri našega župnog Caritasa ponudit će vam prazne plastične kutijice za kolače. Želja nam je da i ovoga Božića darujemo kolačima korisnike Pučke kuhinje u Osijeku. Kolače ćete donijeti sljedeće nedjelje.

Redoviti mjesečni susret Mjesnoga bratstva OFS-a je danas u 16:30 sati.

Caritas naše Nadbiskupije nastavlja s projektom „Dječja košarica“ kao i projektom „Veliko srce za male ljude“ čime svojim novčanim prilozima te hranom, higijenskim i dječjim potrepštinama pomažemo Caritasov Centar za majku i dijete, Pučku kuhinju i Centar za beskućnike u Osijeku. Svoje darove možete donijeti u župni ured.

U utorak je u Konkatedrali u Osijeku predbožićna ispovijed za studente i mlade. Pokorničko bogoslužje započinje u 19:30 sati.

U srijedu je susret molitvene zajednice nakon večernje svete mise.

Sljedeće nedjelje slavimo četvrtu nedjelju došašća.

Na oglasnoj ploči imate plan rasporeda blagoslova obitelji u našoj župi. Ako netko ne želi primiti blagoslov radi zdravstvenih i epidemioloških razloga ili ako u to vrijeme niste doma, molimo vas da se javite u župni ured. Isto
tako, ako do sada niste primali blagoslov, a želite ga primiti, molimo vas da se također javite u župni ured.

Zahvalni za vašu dosadašnju pomoć kojom pomažete obnovu naših crkava i samostana nastradalih u potresima, preporučamo se i nadalje vašoj dobroti. Svoj novčani prilog možete dati u posebno označenu škrabicu pri izlazu iz crkve ili u župni ured ili direktno uplatiti na račun koji se nalazi na plakatu ili letku.

U našoj župnoj crkvi obveza je dezinfekcija ruku na ulazu, nošenje maski i potrebna udaljenost. Redari nam pomažu u poštivanju tih mjera.

Molimo sve vas koji još nemate župnu obiteljsku knjižicu ili je potrebno upisati promjene u postojeće, da se javite u župni ured u uredovno vrijeme.
Kupujte i čitajte katolički vjerski tisak. U župnom uredu i sakristiji možete kupiti kalendare za sljedeću godinu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.